Nieuwsbrief Golfcentrum Uithoorn juli/augustus

 

Voor Amstelhofleden:

 

De Lessen

Gratis golfles 1 x per maand tot 1 januari 2018, op de volgende tijden:

  • Di: 15.00
  • Wo: 13.30
  • Do: 16.00

Vooraf opgeven per e-mail: info@golfcentrumuithoorn.nl en afhankelijk van de aanmeldingen zijn dit groepslessen van een 1/2 uur. U dient zelf de golfballen te verzorgen tijdens de les.

Kennismakings / baanpermissie golfcursus voor onze 9 holes par-3 baan.
€49 voor 5 lessen van een uur, minimaal 3 personen en maximaal 6 personen.

Speciale Actie (tot 1 nov. 2017) voor privélessen 10 lessen voor €180!

 

De Ballenmachine

Vanaf 1 augustus kunt u de magneetsleutel opwaarderen bij het kantoortje op het Golfcentrum tijdens de openingstijden. De huidige opwaarderingsregeling gaat vervangen worden. Uitgangspunt is dat de opwaarderingsbedragen worden: €10, €20 en €50. Bij opwaardering van €50 krijgt u voor €60 euro aan ballen credits. Indien u (nog) geen magneetsleutel heeft, kunt u met een bankpas voor €5 een volle emmer (72) range ballen krijgen.

De regeling dat Amstelhofleden  maandelijks eenmalig €5 opwaardering van de Driving range sleutel krijgen gaat vervangen worden. U kunt van 1 augustus tot 1 november eenmalig gratis een bedrag van €25 op uw magneetsleutel laten bijschrijven, onder bijbetaling van €25 voor een seizoenskaart voor de rest van 2017. Deze seizoenskaart geeft u het recht om onbeperkt onze 9 holes par-3 baan te spelen.

Baantoegang

Ter vermijding van misverstanden wijzen wij u erop dat het spelen op de 9 holes par-3 baan, evenals het gebruik maken van de putting/chippinggreen, alleen is toegestaan indien u in het bezit bent van een dagkaart of een jaarpas/seizoenskaart. Dit geldt ook voor mensen die in het bezit zijn van een Amstelhof Health Club Member Card

Zomerwedstrijdjes voor beginners

Op zaterdagochtend tussen 10.00 – 10.30 uur starten er beginnerswedstrijdjes. Beginners zijn al die spelers die nooit of heel weinig hebben gespeeld. De enige toegangseis is dat men ooit een introductie-les heeft gevolgd. Dit i.v.m. de veiligheid op de baan. Golfmateriaal is gedurende deze wedstrijdjes te leen en een uur van te voren wordt een introductie-les gegeven. U kunt gewoon inlopen en de kosten zijn €1 voor seizoenskaart-houders en niet kaarthouders betalen €7.50

De wedstrijddata zijn: 5/8, 19/8, 2/9, 16/9 en 30/9.

Tot ziens bij Golfcentrum Uithoorn

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × vier =