Op zaterdag 4 maart vond er op de Driving Range van Golfcentrum Uithoorn, een Demodag van Cobra Golf plaats met als grote trekpleister, de Cobra ‘One Length’ golfclubs.

Het was de eerste speciale dag van het nieuwe golfjaar op het Golfcentrum Uithoorn met als mooie bijkomstigheid, prachtig weer. Dat zal mede de reden zijn geweest dat zoveel golfers en geïnteresseerden de weg naar ons wisten te vinden. De hele dag waren zo goed als alle overdekte afslagplaatsen bezet en werd er naar harte lust afgeslagen.

Behalve dat de drie golfleraren van Golfschool Amstelhof de aanwezigen van professioneel advies konden voorzien, was ook Ivo Lance van Cobra Puma golf van de partij, om alles te vertellen over de verschillende sets en speciaal voor alle vragen over de nieuwe ‘One Length’ golfclubs.
Er zijn heel veel nieuwe ideeën opgedaan door golfers van alle niveaus.

     

Heb je deze mooie en interessante dag gemist, maar wil je toch meer weten over de golfsets van Cobra, of wil je meer weten over trainen of spelen op Golfcentrum Uithoorn? Stuur ons dan een email op: info@golfschoolamstelhof.nl.

Hou daarnaast ook onze website www.golfschoolamstelhof.nl in de gaten voor meer nieuws en informatie over bijvoorbeeld de werkzaamheden voor de nieuwe korte 9-holes baan en de nieuwe oefengreen in aanleg.

Tot ziens op Golfcentrum Uithoorn!

Bart, Jeroen en Ralph

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negentien + twee =