Nieuws betreffende de 14e Zomeravondcompetitie, 7 september 2017

 

Met 11 spelers een redelijke opkomst gegeven de weersvoorspellingen.

Het baanrecord is niet verbeterd en staat nog steeds op 24.

Er zijn twee birdies gemaakt, beide door Beatrijs op hole 3 en 9.

De uitslag van de 14e avond was:

1. Ron Pieters met 32 Stableford punten
2. Beatrijs Wijtvliet met 31 Stableford punten
3. Arienne Groenendijk met 24 Stableford punten

Zes spelers verbeterden  hun  clubhandicap, er is dus behoorlijk goed gespeeld met dank aan een steeds beter gemaaid veld .

Bijna veertig deelnemers spelen nu mee op deze competitie. Het deelnemersveld bestaat uit beginners met handicap 54 tot en met single handicapspelers. Ook de pro’s lopen mee met de andere deelnemers.

Alle  deelnemers zijn thans in het bezit van een clubhandicap . De hoogste handicap is 54 en de laagste nu 0 en de gemiddelde clubhandicap is 25. In die zin geeft het GolfCentrumUithoorn een goed en evenredig beeld van de golfgemeenschap  in Nederland.

De competitie zal worden afgesloten op donderdag 21 september met een shotgun-wedstrijd met als vorm Texas Scramble (aanmelden, uitleg en teamvorming om 17.30 en starten uiterlijk om 17.45), gevolgd door de prijsuitreiking over de gehele competitie.

Aan de hand van zestig wedstrijd-uitslagen (totale scores per hole) zal vanaf de opening op 23 september de Stroke-Index alsmede de Par-status van de baan veranderen. Dit zal worden verwerkt in de nieuwe scorekaart.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =